EMPRESA

EMPRESA

Som una empresa familiar amb un bagatge de més de mig segle d’experiència en el món de la vulcanització i el muntatge de cintes transportadores. La nostra trajectòria està marcada per la passió per la qualitat i el compromís amb els nostres clients i, al llarg dels anys, hem evolucionat per oferir un servei integral i solucions innovadores a les seves necessitats industrials.

La nostra empresa es compon de diversos sectors que treballen en sinergia per proporcionar-vos una experiència completa i un servei excepcional. A continuació, us presentem els nostres principals àmbits d’activitat:

SERVEIS

SERVEIS

A la nostra empresa estem compromesos a oferir un conjunt complet de serveis especialitzats per satisfer les vostres necessitats industrials. La nostra ampla gamma de serveis està dissenyada per assegurar que la vostra maquinària i equips funcionin de manera òptima, mantenint la vostra producció en marxa sense interrupcions.

Muntatge i reparació de cintes transportadores

Manteniments preventius

Fabricació de rodets de totes les mides

Fabricació d’estructures a mida

Mecànica industrial

ferreteria industrial

urgències 24h

assessorament tècnic

VALORS

VALORS

Us presentem els valors empresarials que defineixen qui som com a empresa, Vulcanitzats Grup Loype. En nosaltres, aquests valors són més que simples paraules; són el fonament que guia cada decisió i acció que prenem com a equip.

Aquests representen la manera com operem i com aspirem a ser una empresa que serveix amb excel·lència als nostres clients i contribueix de manera positiva al món que ens envolta.

Qualitat

Ens comprometem a lliurar productes i serveis que superin les expectatives dels nostres clients, sempre amb un alt estàndard d’excel·lència.

Servei al client

Ens dediquem a escoltar-vos i a comprendre les vostres necessitats, i treballem junts per oferir solucions que facin que el teu negoci prosperi.

Integritat

En tots els aspectes de la nostra empresa, operem amb la màxima integritat. La nostra reputació es basa en la confiança i la transparència.

Innovació

La innovació és la nostra força impulsora. Continuem cercant noves maneres de millorar i d’oferir solucions noves i millorades als nostres clients.

Compromís

La nostra comunitat és important per a nosaltres. Contribuïm al seu creixement i al seu benestar, ja que considerem que això és essencial per al nostre propi èxit.

Col·laboració

Valorem la col·laboració i la creació d’equips forts. Treballem junts, compartim coneixements i idees per resoldre els reptes més grans.

Sostenibilitat

Ens comprometem amb la sostenibilitat ambiental i amb la reducció de la nostra empremta ecològica. Cuidar del nostre planeta és una responsabilitat.

Responsabilitat

Assegurem un entorn de treball segur per al nostre equip i garantim que els nostres clients se sentin segurs amb els nostres productes i serveis.

Flexibilitat

La flexibilitat ens permet adaptar-nos als canvis i superar els desafiaments amb agilitat. Ens ajustem per satisfer les necessitats variables del mercat.

Inclusió i Diversitat

Valorem les diferències. Creiem que la diversitat d’experiències i perspectives enriqueix la nostra empresa i la fa més fortament unida.

EQUIP

EQUIP

Comptem amb un equip professional amb experiència i passió per la innovació, el qual aborda desafiaments complexos i ofereix solucions d’alta qualitat als nostres clients, ajudats per una formació contínua i el compromís amb la satisfacció del client.