TAMBORS

TAMBORS

El nostre servei de tambors és essencial per a empreses que depenen de cintes transportadores i altres sistemes de transport. Proporcionem tambors fiables, tensors i matrius de diverses mides, i els revestim amb goma romboidal de primera qualitat per a un rendiment superior.

Per què escollir-nos:

El nostre servei de tambors destaca per la seva personalització, qualitat i fiabilitat. Podeu confiar en nosaltres per proporcionar-vos tambors i components que compleixin amb les vostres expectatives i assegurin un funcionament eficient de les vostres cintes transportadores i altres sistemes de transport.

Varietat de productes

Disposem de tambors de diferents mides per satisfer les necessitats de les vostres cintes transportadores i altres aplicacions.

Engomat de goma romboidal

El revestiment amb goma romboidal proporciona una excel·lent tracció i resistència a factors com àcids, altes temperatures i àcids.

Materials de qualitat

Utilitzem materials de la més alta qualitat per garantir la fiabilitat i la durabilitat dels tambors, tensors i matrius.

Fabricació personalitzada

Podem fabricar tambors i altres components a mida segons les vostres especificacions i necessitats exactes de la vostra empresa.

Atenció personalitzada

El nostre equip està preparat per oferir-vos assessorament tècnic i orientació en la selecció dels tambors i components adequats per a les vostres aplicacions.