MUNTATGE I REPARACIÓ

MUNTATGE I REPARACIÓ

El nostre servei de muntatge i reparació de cintes transportadores està dissenyat per assegurar que les vostres operacions de transport siguin eficaces i sense interrupcions. Amb més de 50 anys d’experiència en el sector, som l’opció de confiança per a empreses que depenen d’aquest sistema vital per al seu flux de treball.

Per què escollir-nos:

La nostra dedicació a la qualitat, la rapidesa d’acció i l’expertesa en cintes transportadores ens converteixen en el soci de confiança per a les vostres necessitats de muntatge i reparació. Amb nosaltres, podeu confiar en un funcionament fiable i eficient dels vostres sistemes de transport, minimitzant el temps d’inactivitat i optimitzant la vostra productivitat.

Manteniments preventius

Mitjançant inspeccions regulars i manteniments preventius, prevenim avaries i optimitzem el rendiment de les vostres cintes transportadores. Això ajuda a minimitzar el temps d’inactivitat i els costos de reparació.

Reparació ràpida i eficient

Quan es produeixen avaries o problemes de funcionament, disposem d’un equip tècnic altament qualificat que pot intervenir ràpidament per dur a terme les reparacions necessàries. La nostra prioritat és recuperar la vostra operació.

Qualitat en la mà d’obra

El nostre personal està format per professionals amb amplis coneixements en cintes transportadores i els seus components. Això assegura que les reparacions es facin amb la màxima qualitat i estan dissenyades per ser duradores.

Optimització de càrregues

Analitzem les vostres necessitats específiques i optimitzem les vostres cintes transportadores per gestionar les càrregues de manera eficient i segura.

Assessorament tècnic

No només oferim serveis de reparació, sinó que també proporcionem assessorament tècnic expert per optimitzar el vostre sistema de transport en general.

Disponibilitat 24/7

Les nostres urgències 24/7, que inclouen festius, garanteixen que estiguem sempre disponibles quan ens necessiteu. La vostra tranquil·litat és la nostra prioritat.

PROJECTES

PROJECTES

Comptem amb unes instal·lacions de més de 4000 m2 de magatzem i taller per al desenvolupament dels nostres objectius com a empresa del sector.
Trasllat de tota mena plantes mòbils i fixes.
Fabricació de nervis adaptats i tacs vulcanitzats per a bandes segons necessitats del client.

VULCANITZACIÓ I MUNTATGE DE CINTES TRANSPORTADORES

Disposem de diversos sectors, magatzem, taller, ferreteria industrial i exposició de productes industrials per oferir als nostres clients un millor servei i qualitat a preus competitius.