INSTAL·LACIÓ EN PLANTA DE COMPOSTATGE

Tolva, tròmel i cintes transportadores a mida

Necessites ajuda per al teu projecte?

INSTAL·LACIÓ PER A PLANTA DE COMPOSTATGE

Descripció del projecte

En aquest projecte, a Vulcanitzats Grup Loype ens hem encarregat de dissenyar i construir una instal·lació especialment pensada per a una planta de compostatge. El nostre objectiu era crear un sistema integral que permetés la separació eficient de materials, optimitzant així el procés de compostatge i garantint la màxima qualitat en els resultats finals.

A continuació detallem tots els elements que conformen la instal·lació i les seves principals característiques i funcions.

Elements principals de la instal·lació:

TOLVA A MIDA

Tolva de ferro amb estructura reforçada i forrada per dins amb acer inoxidable perquè no es rovelli i per evitar que el material quedi enganxat.

Dissenyada per abocar-hi el material compost, permetent un flux constant i controlat cap a les cintes transportadores.

TRÒMEL A MIDA

El tròmel és l’element central del sistema, encarregat de separar els diferents compostos mitjançant un procés de tamisat rotatiu, millorant la qualitat del compost resultant.

FUNCIONALMENT:

  1. Recepció de materials: El material arriba al tròmel a través de la cinta transportadora nervada i inclinada.
  2. Rotació i triatge: El tròmel gira, fent passar el material per un tamís que separa el compost i altres residus no desitjats.
  3. Recollida final: El compost útil cau a través dels forats del tamís, mentre que els materials no desitjats continuen el seu camí per ser desestimats o tractats més endavant.

3 CINTES TRANSPORTADORES

CINTA TRANSPORTADORA LLISA (Alimentadora)

Aquesta cinta recull el material de la tolva i el transporta a una segona cinta amb una estructura reforçada i rodets de sèrie pesada, assegurant una manipulació suau i eficient del compost.

CINTA TRANSPORTADORA NERVADA

Amb inclinació pronunciada que alimenta el tròmel. Els calls elevats de la cinta asseguren que el material flueixi eficientment cap al procés de compostatge sense lliscar.

Aquesta cinta s’encarrega de portar el material a l’interior del tròmel, garantint un transport segur i eficient.

CINTA TRANSPORTADORA LLISA

Finalment, sota el tròmel, una cinta transportadora recull el material triat, preparat per ser desestimat o reutilitzat segons les necessitats del client.

RODES A MIDA

Rodes de poliuretà amb un eix reforçat a mida per al tròmel. Aquestes rodes suporten el pes del tròmel. 

Juntament amb la resta d’elements que conformen la instal·lació, asseguren un bon funcionament del conjunt i una major durabilitat.

El nostre compromís

Des de Vulcanitzats Grup Loype, ens hem encarregat de tot el procés de construcció i instal·lació de cada un d’aquests elements. Hem treballat minuciosament des de les nostres instal·lacions fins a les del client, garantint sempre la màxima qualitat dels materials utilitzats i l’eficiència en cada fase del muntatge. Aquest compromís amb l’excel·lència ens permet oferir solucions que no només compleixen amb els estàndards més alts de la indústria, sinó que també s’adapten perfectament a les necessitats específiques de cada client.

VULCANITZACIÓ I MUNTATGE DE CINTES TRANSPORTADORES

Disposem de diversos sectors, magatzem, taller, ferreteria industrial i exposició de productes industrials per oferir als nostres clients un millor servei i qualitat a preus competitius.